Maak het verschil

Er zijn veel spelers in de markt voor detachering en interim functies. Maar ons DNA verschilt. Wij kiezen voor het beste talent en beheerste groei. Wij kennen onze mensen. Begeleiden ze, ontwikkelen ze. Zorgen voor interessante plaatsingsmogelijkheden. Zo binden we talent.

En zo krijgen onze opdrachtgevers hoog opgeleide, zeer gemotiveerde en ervaren finance professionals, finance managers, CFO’s of IT auditors.

Onze mensen zijn vaak hun loopbaan gestart bij de Big Four en corporates. Dat levert kennis en expertise op, maar zelden het gevoel een echte, aantoonbare bijdrage te kunnen leveren.

Die ambitie, om het verschil te kunnen maken, bindt ons in Fitch. Onze mensen zijn ondernemend en creatief, vernieuwend en ambitieus. Maar ook: echte teamspelers, gedreven professionals.

Voor vaste vacatures, klik hier.

Voor interim of mogelijkheden voor zelfstandige professionals: email je CV naar info@fitchpeople.nl.

Veranderen doe je samen

Vasthoudend en daadkrachtig, oplossingsgericht en verbindend -veranderen doe je beter samen. En we kijken graag verder dan de specifieke opdracht. Zo dragen we bij aan structurele verbeteringen bij onze opdrachtgevers.

De partners van Fitch en José Reinders  zijn verantwoordelijk voor HR en Talent Development en zorgen dat onze mensen goed toegerust zijn en blijven.

Talent dat er niet alleen voorstaat, maar dat daadwerkelijk begeleid wordt. Fitch Academy biedt gecertificeerde opleidingen aan PE punten op het gebied van van Finance en Data. Gecombineerd met intervisie en onze knowledge-sharing sessies zorgt dit voor professionele diepgang en de soft-skills om de interim rol, als professional, specialist, consultant, change manager of leider succesvol af te ronden.

Getting it done and doing it right

Getting it done and doing it right –daar draait het om. Daar is onze organisatie op ingericht. En dat merken onze klanten. En niet alleen de corporate of non-profits, maar ook scale-ups en midden bedrijven, vaak met een buy-and-build strategie -maar ook government en non profit organisaties.

Wij bieden niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar de kans op persoonlijke en professionele ontwikkeling en deel uit te maken van een groeiende organisatie met volop kansen.

Hoewel de meeste kandidaten opteren voor een vast dienstverband, zijn er ook mogelijkheden voor zelfstandige professionals om via Fitch ingezet te worden.