BoutiqueFirm

Fitch is een ‘boutique firm’ van finance en data professionals; voldoende kleinschalig om het beste talent aan ons te binden maar groot genoeg om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Met de zekerheid dat uw aanspreekpunt altijd een partner is.

Wij werken voor nationale en internationale organisaties, van grote corporates tot non-profit sectoren, maar ook voor scale-ups. Intensieve samenwerking, innovatie, continue persoonlijke ontwikkeling en de inzet van best-practise werkwijzen zorgt dat wij de kwaliteit die opdrachtgevers verwachten èn onze professionals ambiëren.

En dat doen we goed, zoals geïllustreerd wordt door het toekennen van de FD Gazellen Award.

Tijdelijk of vast?

De mensen die het verschil maken. Wij hebben ze. Fitch (Group) is dan misschien een nieuwe speler, maar wel een met jarenlange ervaring. Wij zijn een team van gedreven en ervaren financiële, data en IT professionals die verandering, capaciteit, kwaliteit en (tijdelijke) expertise bieden.

Fitch levert kennis en oplossingen om veranderingen door te kunnen voeren, nieuwe projecten te kunnen uitvoeren, specifieke expertise te leveren of capaciteitsproblemen op te lossen. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn door het zoeken en plaatsen van nieuwe, vaste specialisten en management.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken RA, Founder (beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Edwin Bakker, Partner (edwinbakker@fitchpeople.nl) .

Zij vertellen u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van finance, data en IT-audits. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.