Manager Controle Praktijk

Als accountant manager controlepraktijk geef je leiding aan de controleteams. Je bent bij diverse cliënten als vertrouwenspersoon nauw betrokken. Je denkt mee en vooruit en bent op de hoogte van wat cliënten bezighoudt. Samen met je collega’s werk je hard om cliënten goed te ondersteunen, de juiste inzichten te geven en de beste (controle)kwaliteit te bieden. Is dit iets voor jou?

Wat doe je als accountant manager binnen de controlepraktijk?

Samen met je collega’s geef je cliënten de beste inzichten, ondersteuning en adviezen. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het team en budget, en je begeleidt de uitvoering van de controleopdrachten. Daarnaast maak je scherpe analyses. Ook ontlast je de accountant partner door een aantal managementtaken op je te nemen en mede aanspreekpunt voor personeel te zijn.

Leid onze controleteams

Als accountant manager in de controle leid je controleteams die, naast jou, bestaan uit een controleleider en verschillende controleassistenten. De samenstelling van het team waarin je werkt wisselt per opdracht. Hierdoor leer je veel verschillende collega’s kennen.

Ontwikkeling van een accountant manager controlepraktijk

Bij de accountantsorganisatie staan ontwikkeling en groei centraal. Als je accountant manager bent, kan je doorgroeien naar senior accountant manager. Maar ook in de functie van senior accountant manager controlepraktijk dagen we je uit om jezelf te blijven ontwikkelen. Hierdoor blijf je op ieder moment van je carrière de juiste keuzes maken en kom je niet stil te staan. Je kan deelnemen aan cursussen en trainingen of opleidingen volgen.

Wat zijn je taken?

Je hebt als accountant manager in de controlepraktijk verschillende taken en verantwoordelijkheden. Hieronder staan enkele van deze taken opgesomd:

  • Begeleiden van het controleteam;
  • Bijdrage leveren aan de praktijkontwikkeling binnen;
  • Uitvoeren van opdrachten en acquireren van nieuwe opdrachten;
  • Leiding geven aan controleopdrachten;
  • Cliënten van analyses voorzien;

Jouw profielschets als accountant manager controlepraktijk

Door je vaktechnisch inzicht en kennis van softwareoplossingen streef je elke dag weer naar kwaliteit en efficiency op het hoogste niveau. Als accountant manager in de controlepraktijk ben je een strategische denker en samen met de accountant partner verantwoordelijk voor de praktijkontwikkeling. Daarnaast neem je deel aan netwerkbijeenkomsten en volg je ontwikkelingen in de regio op de voet. Je bent ook verantwoordelijk voor een eigen cliëntenportefeuille. Je onderhoudt relaties en gaat nieuwe relaties aan.