Finance & IT for a changing world

Onze mensen zijn hoog opgeleide, getalenteerde finance professionals. Masters in Finance, Register Accountants en Controllers, gecertificeerde IT Auditors –ieder met een succesvol trackrecord.

Op zoek naar tijdelijke versterking van uw financiële team? Onze professionals zijn gedreven, verbindend en echte teamspelers. Onze interim financials brengen rust in de organisatie. Wij helpen met het realiseren van operationele en tactische doelen, het herinrichten van de (financiële) organisatie en het vergroten van de robuustheid van de financiële functie. Het profiel van onze financials varieert van enkele jaren ervaring tot en met seniors met een achtergrond als Finance Manager of CFO.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken, founder (beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Edwin Bakker, partner (edwinbakker@fitchpeople.nl).

Zij informeren u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van finance, data en IT-audits. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.