Fitch Academy

Fitch Academy speelt een cruciale rol in de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van onze professionals. En mogelijk ook uw mensen…

Fitch Academy richt zich op het continu ontwikkelen van onze en uw finance en data professionals. Het curriculum omvat programma’s voor personal, professional en management development. Deelnemers aan de programma’s kwalificeren zich voor toekenning van PE punten.

Zo zorgen wij ervoor dat kennis en vaardigheden up-to-date blijven en de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de vakgebieden gedeeld worden.
De Academy programma’s worden afwisselend door gastdocenten, gastsprekers of door onze eigen deskundigen gegeven.

Geef u nu op voor een van de onderstaande Academy Events:

Data 2 Punten Events:

  • 22 april 2020: In Control Digitaal Tijdperk
  • 10 juni 2020: RPA
  • 23 september 2020: Personal Leadership
  • 18 november 2020: RPA in de praktijk

Data 4 Punten Events: Kosten € 250,-

  • 26 juni 2020: In Control “Digitaal Tijdperk”
  • 25 september 2020: In Control “Digitaal Tijdperk”
  • 17 december 2020: In Control “Digitaal Tijdperk”

Niet zelden met een directe link naar of in samenwerking met FitchFinance –maar natuurlijk ook naar andere disciplines zoals productie, logistiek, fulfillment, marketing en sales.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken, CEO van Fitch (Beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Mayke Boetes, Partner van Fitch (Maykeboetes@fitchpeople.nl).

Zij vertellen u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van finance,data en IT-audits. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.