Digital Finance Scan

De Digital Finance Scan is een assessment instrument om kennis, vaardigheden en competenties in kaart te brengen van finance professionals.

De Scan is uitermate geschikt om de kwaliteiten, ontwikkelpunten en eventuele knowledge gaps van zowel individuele finance professionals en (senior) managers vast te stellen als van complete finance teams.

Dit assessment is uitstekend te gebruiken als meetpunt voor een verandertraject of het doorlichten van een Shared Service Centre.

De kosten voor het gebruik van de Digital Finance Scan bedragen Euro 250. Adviesgesprek van 1 uur kost eveneens Euro 250 (prijzen exclusief BTW). Rapportage en het desgewenst opstellen van een opleidingsplan: in overleg.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken, founder (beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Edwin Bakker, partner (edwinbakker@fitchpeople.nl).

Zij informeren u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van finance, data en IT-audits. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.