Assessments

Onze Engagement Managers beschikken over jarenlange expertise in het selecteren, beoordelen en matchen van kandidaten voor tijdelijke en permanente posities.

Maar het kan belangrijk zijn om de ervaring, kennis en competenties van kandidaten objectief te toetsen -bijvoorbeeld om beter te kunnen voorspellen of zij goed passen in een (management) team of in de cultuur van de organisatie en welk ontwikkelingspotentieel de kandidaat heeft.

FitchFinance en FitchData kunnen gebruik maken van zeer geavanceerde en gevalideerde assessment tools.

Deze assessments zijn er voor verschillende functies of rollen: bijvoorbeeld voor financial en Business Control start- en managementfuncties, maar ook voor IT, Cybersecurity, Data Analyse en Business Intelligence posities.

Inzet van onze assessments brengt potentiële afbreukrisico’s, kennis en kwaliteiten en ontwikkelingspotentieel in beeld. Prijs voor een assessment inclusief rapportage en terugkoppeling aan kandidaat en opdrachtgever bedraagt Euro 685, ex BTW.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken, founder (beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Edwin Bakker, partner (edwinbakker@fitchpeople.nl).

Zij informeren u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van finance, data en IT-audits. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.