Accountmanager Finance

FitchFinance is op zoek naar een gedreven en commercieel ingestelde Accountmanager. Ben jij het wie we zoeken?

FitchFinance

FitchFinance helpt en ondersteunt organisaties door het inzetten van hoog opgeleide, getalenteerde (onder andere) Finance professionals. Meestal interim, soms permanent. En soms ook op project- of consultancy basis.

FitchFinance is een bedrijf waar de focus ligt op Finance, en waar talenten worden ontwikkeld. Er is veel aandacht voor onze mensen. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen Academy, en zijn we aangesloten bij verschillende universiteiten waar je een vervolgstudie kunt doen.

Wij werken voor nationale en internationale organisaties, van grote corporates tot non-profit sectoren, maar ook voor start- en scale-ups. Al onze professionals kenmerken zich door hun ervaring, track-record en team-spirit.

Het is een jong en dynamisch bedrijf, met enthousiaste, ambitieuze en ondernemende mensen. We willen de beste zijn! Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen met veel plezier naar werk gaat.

De werkzaamheden:

Als Accountmanager bij Fitch bemiddel je met grote passie financiƫle top kandidaten in vaste banen en op interim basis. Daarnaast geef je new business vorm en weet je de contacten bij de klanten feilloos over te nemen en uit te bouwen. Als volwaardig sparringpartner adviseer je jouw klanten en kandidaten en weet je steeds de optimale match te realiseren. Het aangaan en onderhouden van lange termijn relaties past bij jouw op kwaliteit gerichte manier van werken.

Wat zoeken wij?

  • Je bent commercieel ingesteld en je bent gedreven om kwaliteit te leveren;
  • Het maken van de optimale match tussen een opdrachtgever en een kandidaat, en het vinden van new business geven jou energie;
  • Je bent creatief en innovatief in het vinden en enthousiasmeren van top financials;
  • Je bent daarnaast een echte sales tijger;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en je bent een goede en plezierige sparringpartner richting zowel (nieuwe) klanten alsook naar de finance kandidaten;
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur in het bemiddelen van financials, of in sales (finance);
  • En je hebt veel zin om ons leuke, ambitieuze en hechte team te komen versterken!

Is je interesse gewekt? Of wil je meer weten over de rol of over FitchFinance? Neem dan contact met ons op via recruitment@fitchpeople.nl. We horen graag van je, en wie weet tot ziens!